TWO TRICK PONY OG OPGØRET MED DEN DÅRLIGE SAMVITTIGHED!


Two Trick Pony er mandag d. 20 august på banen med ny single ’The House That Guilt Built’ som forløber for den kommende 7# vinyludgivelse.

Two Trick Pony er støjpop med tre kvinder i front med flair for de gode melodier flankeret af stærke vokalharmonier blandet med guitarernes støjflader.

’The House That Guilt Built’ er første single fra den kommende EP. Sangen kredser om det evige dilemma med at blive voksen, og føle skyld og skam over at tvivle på og gøre op med gamle vaner, venner og lyster, fordi livsbanen ændrer sig.

Forsanger og sangskriver Dorte Hartmann fortæller: ”Det at bytte en del af ungdommens sorgfrihed ud med pligter, job og babybleer, alt i mens livet fortsætter ufortrødent for andre – vokser man fra dem? Eller kan man fastholde sig selv og sin personlighed, selvom verden ændrer sig, når man for bliver forældre? Nogle venskaber kan faktisk bevares, selvom man har forskellige mål i livet, hvis bare man ikke lader den dårlige samvittighed overmande en.”

Det er om tabuet forbundet med at blive mor – følelsen af tab af identitet og relationer og opbygningen af skyld. Temaer som sjældent bliver behandlet i moderne indierock med udpræget mandlig dominans.

Two Trick Pony har ligget i dvale siden den anmelderroste fuldlængde LP i 2014 ’The Horses Are Coming’, netop på grund af børn, barsel og pligter. Nu er tiden inden til en ny single, og en ny EP, som kredser om tiden og det hulrum, der opstår mellem at være ung og blive voksen og være kvinde samtidigt.

The House That Guilt built kan lyttes på Spotify her og Soundcloud her.

EPen ”Three Tricks” udkommer d. 31. august med releaseparty på Loppen.

 • Two Trick Pony modtog anmelderroser for pladen ’The Horses Are Coming’ fra 2014. Bl.a. 6 stjerner – GFRock, 5 stjerner – Rockfreaks, 4 stjerner – Gaffa, Nordjyske, Musikblogger og med international omtale.
 • Two Trick Pony har blandet andet været udvalgt til fhv. MTV-værts Ray Cokes talkshow i Tyskland, og været Gaffas udvalgte band til Smukfest.
 • Two Trick Pony er signet på diy-musikselskabet Puffin Artlab.
 • Two Trick Pony kan findes her: https://www.facebook.com/twotrickponyband/
 • Info:
  Composer/lyrics: Dorte Hartmann
  Producer: Rasmus Glendorf
  Musicians:
  Guitar/Vocals: Dorte Hartmann
  Leadguitar/Vocals: Nicoline Mørup Christensen
  Bass/backing vocals: Thilde Mørup Christensen
  Drums: Daniel Vibe
  Label: Puffin Artlab

 

 

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.