Hvad jeg ville ønske jeg vidste…

projekakademietProjektakademiets projektmagere

 

Da jeg startede som projektmager for snart 10 år siden, lærte jeg alt på den hårde måde! Der var endnu ingen forløb, som fokuserede på det, jeg ville, nemlig lave projekter – skabe kunst og kultur – koste hvad det ville! Så jeg gjorde det bare, begik en masser fejl, og det gør jeg skam stadig! Men åhhh, hvor jeg ville ønske nogen dengang gav mig råd og tips og vejledning, og jeg ikke kun kunne sætte min lid til tunge lærebøger igennem mit studie på antropologi og Management of Creative Business Processes. Men jeg kløede på, og fik mig nogle ordentlige successer, men sørme også nogle fiaskoer, og nu står jeg så her i dag!

Derfor er jeg nu ude som mentor, og laver oplæg for andre unge projektmagere, og i dag var jeg så igen på pinden. Projektakademiets seje nye elever, projektmagere in spe, skulle lære om Fundraising og andre Kickstartere til deres projekter. Og hvor er det fedt, at dele ud af bommerter, erfaringer og inspirationer, lykketræf og de succeser, som det er blevet til i løbet af årene! Give noget tilbage og undgå floskerne, man kan læse sig til, men i stedet lade de “nye” se mennesket bag! Jeg elsker det – elsker at kulturlivet spire – selvom det er et red ocean, så er vi stadig et fåtal, som gør noget ved vores gode ideer! 

For vi kan alle lave kultur og projekter, det handler bare om at dele ud af sin viden og ikke være bange for at give sine guldkorn fra sig. Vi får ikke mindre af at skabe mere, mere kultur giver mere tilbage til hele området.

Tak for invitationen til Projektakademiet og KBH +, jeg glæder mig til at opleve endnu mere fed kultur på Nørrebro.

<3

Læs mere om projektakademiet her.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.