HJEMMEKONCERTER I AALBORG ØST

‘Home is where the Music is’ rammer det nordjyske!

JACOB BELLENS SOLO, KIRSTINE STUBBE TEGLBJÆRG, NANA JACOBI OG OUTER REGION. 

KØB BILLET 50 Kr.: https://www.place2book.com/da/18306/list/EM4814

_B2A4954

Mød naboen, eller en ven, og mød helt sikkert en formidabel musiker, når Aalborg Øst åbner dørene for en ret anderledes måde at høre levende musik på. For nu foregår koncerterne rundt omkring hos private, der har stillet deres hjem til rådighed for både musikere og publikum. Det er københavnske Puffin Artlab, der oprindeligt har opfundet og prøvet ideen om hjemmekoncerter af i sociale boligbyggerier i København de sidste par år. Nu kommer ideen til Aalborg Øst i samarbejde med blandt andre kulturhuset Trekanten og 1000Fryd. Her kan man opleve navne som Jacob Bellens solo, Kirstine Stubbe Teglbjærg, Nana Jacobi og Outer Region i blokkene i weekenden 23. og 24. september.

Konceptet hedder egentligt ‘Home is where the music is’ og det er første gang initiativtager Dorte Hartmann fra Puffin Artlab har udbredt det på den anden side af Valby bakke. ”I to år har musikken genlydt i Københavns stenbro, og det har været en så stor succes, at vi syntes at tiden er kommet, til at lade det runge mellem blokkene i Aalborg Øst”, siger Dorte Hartmann. ”Det handler det ikke sociale klasser og etnicitet i det almennyttige boligbyggeri omkring Sebbersundvej” fortsætter hun. ”Det handler om åbne nabodørene op, få nye bekendtskaber, og lytte til fremragende musik”. Derfor har hun nu arrangeret to unikke koncerter i lejligheder i Aalborg Øst, hvor lokale værter har åbnet deres hjem for musikken og ikke mindst en hel masse gæster.

Fredagen 23. september starter ud med nordiske klange fra Kirstine Stubbe Teglbjærg, der er verdenskendt som den forhenværende sangerinde i Blue Foundation. Nu er hun soloklar i Aalborg – hendes gamle hjemby, hvor hun for første gang skal spille med eget projekt. Først på fredagen varmer nordjyske Nana Jacobi op med pop i format.

Lørdag 24. september byder på hovednavnet pladeaktuelle og anmelderdarling Jacob Bellens til en solo koncert. Jacob Bellens lagde Roskilde Festivalen for sine fødder denne sommer, men nu er mudder og barduner skiftet ud med sofa og stueplanter. Til Jacob Bellens koncert kan man først opleve Outer Region, som har lokale rødder fra det Nordjyske Konservatorium. De medbringer deres nye, anmelderroste art-rock i duoform.

Til begge koncerter mødes publikum først på Trekanten – bibliotek & kulturhus. Derfra følges gruppen ud til koncerterne via en kort byvandring igennem bydelen.

Af naturlige grunde er der et begrænset antal billetter til koncerterne.

Adgang kun med forsalgsbillet til 50 kr. på Place2book:

https://www.place2book.com/da/18306/list/EM4814

Se mere på www.puffinartlab.dk eller www.facebook.com/puffinartlab

https://www.facebook.com/events/1293148137385714/

LINE UP

JACOB BELLENS SOLO + KIRSTINE STUBBE TEGLBJÆRG + NANA JACOBI + OUTER REGION

Koncertprogram fredag d. 23. sep:

16.30 Kirstine Stubbe Teglbjærg (nordiske klange fra den tidligere Blue Foundation sangerinde) + Nana Jacobi (singer/songwriter pop)

Koncertprogram lørdag d. 24. sep:

15.00 Jacob Bellens solo (Danmarks fineste sangskriver) + Outer Region (artrock i duo format)

Bonusinfo

2015 og 2016 har ghetto-hjemmekoncerter kørt på Nørrebro i Kbh og har været en stor succes med fuldstændig udsolgte og specielle koncertoplevelser med blandt andet Jacob Bellens, Kissaway Trail, Bon Homme og Maggie Bjørklund.
Se mere her:

2016:

2015: 

Samarbejdspartnere

Puffin Artlab, Kulturhuset Trekanten, 1000Fryd, 9220 Aalborg Øst

Sponsorer

Statens Kunstfond, Thisted Bryghus

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.